Tidligere podcast på imedia.dk

Selv om de ikke længere udgiver nye afsnit, kan der være meget godt at hente i vores tidligere podcasts. Vi har derfor lavet en liste over det indhold, vi har haft på imedia.dk siden opstarten i februar 2019.

Podcast

Snak tro med Erik og Jonathan

I denne samtalepodcast mødes Erik og Jonathan for at tale om deres tro - den ene tror på Gud, den anden tvivler. Du er inviteret til at lytte og tænke med. Sidste afsnit udkom i juli 2023.

Udgivet af: Indre Mission

Podcast

Snak tro med Lene

I denne samtalepodcast tager Lene Rønne Pedersen en snak med forskellige kvinder, der deler ud af deres udfordringer og glæder ift. liv og tro. Sidste afsnit udkom i juni 2023. 

Udgivet af: Indre Mission

Podcast

Utroligt

Hvordan giver vi troen videre til næste generation? uTROligt er en samtalepodcast hvor værter og gæster vender forskellige vinkler på trosoplæring i hjem og menighed. Sidste afsnit udkom i januar 2023.

Udgivet af: Indre Missions Familiearbejde

Podcast

Snak tro med Mette

Den enkelte kristne har sine egne tanker og oplevelser med troen og livet med Jesus. Hverdagens ord og tanker får plads her, hvor Mette snakker med kristne om hverdagstro. Podcastserien er optaget fra januar 2021 til maj 2022.

Udgivet af: Indre Mission

Podcast

Lovsangsskolen

En podcast til dig, der er vild med lovsang. De tre værter tager temperaturen på lovsangskulturen og går dybt i dilemmaer om tro, følelser, fællesskab, ledelse og meget mere. Sidste afsnit udkom i januar 2021.

Udgivet af: IM-musik og Børkop Højskole

Podcast

Troshistorier

David Ingemansen interviewede fra efteråret 2017 til sommeren 2020 mennesker med en spændende historie om tro. Gå på opdagelser i de mange personlige fortællinger om, hvordan Gud virker i menneskers liv.

Udgivet af: Indre Mission

Podcast

Spændingsfeltet

Fra efteråret 2017 til sommeren 2020 har David Ingemansen inviteret gæster i studiet til en snak om samfund og kultur ud fra et kristent verdensbillede. Gå på opdagelse i arkivet og lad dig udfordre.

Udgivet af: Indre Mission

Øvrige udgivelser

Disse podcast har tidligere haft en plads på imedia.dk, men er enten helt lukkede eller fortsat i et anden sammenhæng.

Soundtracket
En samtalepodcast med updates fra den kristne musikscene i ind- og udland. Det blev til ti afsnit, som udkom fra juni til december 2019.