Sådan bruger du siden

Vi har inddelt indholdet på imedia.dk i video og podcast. Under hver menu finder du en række kanaler med forskelligt indhold. Du kan læse mere om indholdet og hvor tit, der udgives nyt på kanalens egen side. 

Indeholdet kan bruges som inspiration til dig selv eller ifbm. en andagt eller forkyndelse ved et arrangement i dit kristne fællesskab. 

Find svar på de mest almindelige spørgsmål omkring brugen af siden herunder. Du er også velkommen til at kontakte os.

FAQ

Hvordan finder jeg flere videoer med samme taler?

Under præsentationen af de medvirkende har vi samlet de optagelser, de i øvrigt medvirker i. Find præsentationen ved at søge på navnet i søgefeltet eller klikke på navnet over videoen. 

Kan jeg downloade videoen?

Du kan downloade videoer fra kanalen Undervisning via linket under videoen. Ønsker du at downloade en af de andre videoer, er det muligt via YouTube, men det kræver et program eller online løsning, der kan downloade videoer fra YouTube (fx 4kdownload.com). Vælg knappen "Se på YouTube" øverst til højre for at se videoen her. Vær opmærksom på, at videoer generelt kan være rettighedsbeskyttet. Vi tillader dog download af videoerne her på siden, så længe du ikke redigere indholdet og udgiver det igen uden vores tilladelse.

Hvordan finder jeg flere optagelser med samme emne? 

Videoer og lydoptagelser er bundet sammen på tværs af siden vha. tags. Trykker du på tagget, vil du få et søgeresultat med indhold, der behandler det samme emne. Du kan se de enkelte tags under playlisten, videoen eller podcastafsnittet.

Hvordan abonnerer jeg på podcast?

Søg efter kanalen i den app du normalt lytter til podcast i. Du kan også tilføje kanalen ved at kopiere adressen (URL) på den side, der åbner, når du trykker på "RSS til podcast-afspiller" i kanalbeskrivelsen. Find den app der passer dig bedst ved at søge der, hvor du downloader dine apps.

Må jeg bruge videoerne ifbm. et offentligt møde?

Du må gerne vise videoerne til et offentligt møde. Alle forkyndere er orienteret om, at deres optagelse er tilgængelig på imedia.dk og kan blive brugt på den måde.

Hvordan bruger jeg videoerne i mit fællesskab?

Videoerne kan bruges f.eks. til et møde i missionshuset eller en aften med bibelgruppen. Sikre dig, at der er en god internetforbindelse der, hvor videoen skal vises eller download den på forhånd, så den kan afspilles offline. Alle videoer fra kanalen Undervisning har et samtaleoplæg, som I kan bruge, når I har set videoen.

Kan jeg få danske undertekster til en udenlandsk forkynder?

Det er muligt at få hjælp fra Google til danske undertekster på videoer med udenlandske forkyndere. Vælg knappen "Se video på YouTube" over videoplayeren. Tryk på ikonet for undertekster i YouTubes videoplayer og tryk herefter på ikonet for indstillinger og vælg sprog under menuen "Undertekster". Oversættelsen sker vha. Google Translate og er derfor ikke helt præcis. Du kan se en videovejledning her

Hvordan caster jeg en video til en skærm?

Hvis du gerne vil caste en video fra en mobil enhed til en skærm, skal du først downloade appen for enten YouTube eller Vimeo (gælder kun undervisningsvideoer). Find herefter den video, du gerne vil caste på imedia.dk og vælg "Se på YouTube" eller "Se på Vimeo" øverst i højre hjørne over videoen. Videoen vil herefter åbne i appen, og du kan bruge appens indbyggede funktion til at caste.