Tidligere videoer på imedia.dk

Selv om de ikke længere udgiver nyt, kan der være meget godt at hente i vores tidligere videoserier. Vi har derfor lavet en liste over det indhold, vi har haft på imedia.dk siden opstarten i februar 2019.

Video

PEPtalks

Peter Højlund brænder for, at andre skal lære Gud bedre at kende. Fra 2016 til 2019 lavede han en række videoer med svar på spørgsmål om tro målrettet til teenagere. 

Udgivet af: Indre Missions Ungdom

Video

WorshipToday tutorials

Måske kender du mest WorshipToday for deres nye danske lovsange, men de har også lavet en række videoer med undervisning og inspiration til musikere. Se deres videoer med tips til guitar, keyboard og cajon.

Udgivet af: IM-musik

Video

Break-Online

Det er godt at være sammen, have det sjovt og dele ting, der virkelig betyder noget med hinanden. Break-Online er sjov og alvor for juniorer og teenagere, som vi kender det fra klubarbejdet.

Udgivet af: Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

Øvrige udgivelser

Disse kanaler har tidligere haft en plads på imedia.dk, men er enten helt lukkede eller fortsat i et anden sammenhæng.

Den evangeliske lære
Pastor Jon Poulsen nørder fortsat med troslære og praksis i den kristne tro gennem samtaler og oplæg på YouTube kanalen Den evangeliske lære. Find kanalen her.

Andagten
Det hele begyndte med en Facebookside og efterfølgende flyttede de korte videorefleksioner også ind på imedia.dk. Begge dele lukkede ned i juni 2019.