Andre gode medier om tro

Vi er ikke de eneste, der laver video og lyd om tro. På denne side har vi samlet links til andre medieudgivelser i Indre Mission og fra nogle af de organisationer, vi samarbejder med. Har du et tip til listen, er du velkommen til at kontakte os.

Podcast

Ord til eftertanke

Få et ord til eftertanke. Lyt til en ny andagt på alle ugens dage, det tager kun ca. 2 minutter. Hver uge er der en ny person, som holder andagten.

Udgives af: Indre Mission

Video

WorshipToday

Nye danske lovsange skrevet af sangskrivere og lovsangsledere fra kirker og kristne fælleskaber rundt om i Danmark. Find inspiration til lovsangen og musiklivet i den kirke eller forening du står i.

Udgives af: LM-musik og IM-musik

Video

PEPtalks

Peter Højlund brænder for, at andre skal lære Gud bedre at kende. Fra 2016 til 2019 lavede han en række videoer med svar på spørgsmål om tro målrettet til teenagere. 

Udgivet af: Indre Missions Ungdom

Podcast

AdamOgEva på podden

Om sex, identitet og kristen tro. I denne podcast bliver der sat fokus på nogle af de mest sårbare og udfordrende spørgsmål, som unge kristne i dag kan møde.

Udgives af: AdamogEva.dk

Podcast

Kaffeslapperas

En samtalepodcast om liv og tro. I Kaffeslabberas vender missionær Palle Kure og konsulent Morten Nørgaard forskellige emner over en god kop kaffe.

Udgives af: Morten Nørgaard

Podcast

Prædikener fra Aarhus Bykirke

Aarhus Bykirke er en valgmenighed midt i Aarhus. På deres podcast har de samlet prædikener, undervisning og oplæg fra gudstjenester og andre arrangementer.

Udgives af: Aarhus Bykirke

Podcast

Prædikener fra Frimenigheden Broen

Lyt til prædikerne fra Frimenigheden Broen. Menigheden hører hjemme i Vejle, hvor de holder gudstjenester i Vejle Missionshus.

Udgives af: Frimenigheden Broen

Podcast og video

Prædikener fra Lemvig Bykirke

Lyt til prædikener fra Lemvig Bykirke via kirkens hjemmeside. Optagelserne findes også som video.

Udgives af: Lemvig Bykirke

Podcast og video

Prædikener fra Evangelisk Luthersk Netværk

ELN har lavet en liste over kirker fra deres netværk, som optager og deler prædikener fra deres gudstjenester.

Udgives af: Forskellige kirker i ELN

Podcast og video

Lyset og Livet

En ressourceside med optagelser fra arrangementer, radioprogrammer og undervisning fra kirkelige foreninger og organisationer med evangelisk luthersk baggrund.

Udgives af: Norea

Podcast og video

TilLiv.dk

En ressourceside med blogindlæg, artikler, forkyndelse og undervisning i tekst, lyd og video, som bygger på et evangelisk luthersk grundlag.

Udgives af: Norea

Video

Undervisningsvideoer fra LMH

Luthersk Missions Højskole (LMH) udgiver videoer med bibelundervisning og svar på trosspørgsmål.

Udgives af: Luthersk Missions Højskole

Video

Prædikener og info fra DBI

På Dansk Bibelinstituts (DBI) YouTube kanal finder du forkyndelse og undervisning til brug i fællesskaber. Samtidigt informerer de om deres arbejde på instituttet i København.

Udgives af: Dansk Bibelinstitut

Podcast

Lyt til KLF

Kom tæt på mediebrugerorganisationen KLF, Kirke & Medier. Lyt til interviews med centrale mediepersoner, få en fornemmelse af, hvad KLF er optaget af lige nu og anbefalinger til gode oplevelser for øjne og ører.

Udgives af: KLF, Kirke & Medier

Podcast

Set nedefra

Set nedefra er en podcast, hvor fem unge taler om deres tro på Jesus, nedefra. Troen, som de oplever den, Bibelen, som de læser den og Jesus, som de mærker ham.

Udgives af: Fem unge kristne

Podcast

Mechqar

Mechqar er hebraisk og kan betyde "en afkrog, der skal udforskes" eller "et dybdegående studium". Og dét er netop målet: Sammen med skiftende gæster vil din vært, Kasper Bergholt, udforske Bibelens afkroge og dybder gennem samtale og studium..

Udgives af: Israelsmissionen