Mørkholt Bibelcamping

Mørkholt Bibelcamping

Taler og undervisning fra Indre Missions bibelcampinger på Mørkholt Strand Camping. Læs mere om Mørkholt Bibelcamping på bibelcampingmorkholt.dk.

Forkyndelse på farten

Optagelserne på denne side har det til fælles, at de ønsker at forkynde Guds ord, så det får betydning for dig og din tro. Du kan lytte, lige når det passer bedst for dig - både her og i din podcastplayer. De fleste af optagelserne findes også som video på kanalen Forkyndelse.

Teolog Børge Haahr Andersen underviser ud fra emnet "Jesus - Abrahams søn, Davids søn, Guds søn og Marias søn" med afsæt i Luk. 1-2.

Optagelsen er fra bibeltimen fredag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Teolog Børge Haahr Andersen underviser ud fra emnet "Jesus - Abrahams søn, Davids søn, Guds søn og Marias søn" med afsæt i Luk. 1-2.

Optagelsen er fra bibeltimen torsdag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Pensioneret missionær Jørgen Bloch taler ud fra bibelteksten i Joh. 2, 1-11, der handler om brylluppet i Kana. Han har givet talen emnet "Vi lever i tiden".

Optagelsen er fra aftenmødet onsdag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Teolog Børge Haahr Andersen underviser ud fra emnet "Josef" med afsæt i 1. Mos. 37-50.

Optagelsen er fra bibeltimen onsdag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Pensioneret missionær Egild Kildeholm Jensen taler ud fra 1. Mos. 3-8. Han har valgt emnet "Mellem to haver i Guds nærhed". Her kommer vi forbi paradisets have, hvor Gud leder efter mennesket og Josef af Arimatæas have, hvor mennesket leder efter Gud.

Optagelsen er fra aftenmødet tirsdag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Teolog Børge Haahr Andersen underviser ud fra emnet "Jakob" med afsæt i 1. Mos. 27-35.

Optagelsen er fra bibeltimen tirsdag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Pastor Gert Frost Nicolajsen forkynder ud fra bibelteksten i Joh. 21, 15-19, som har overskriften Jesus og Simon Peter.

Optagelsen er fra aftenmødet mandag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Teolog Børge Haahr Andersen underviser ud fra emnet "Abraham og Isak" med afsæt i 1. Mos. 12-26.

Optagelsen er fra bibeltimen mandag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Pensioneret missionær Arne Nørgaard taler ud fra emnet "Er omvendelse en nødvendighed?". Han tager afsæt i lignelsen om den fortabte søn fra Luk. 15, 11-32.

Optagelsen er fra aftenmødet søndag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Pastor Leif Hankelbjerg Mortensen udlægger bibelteksten om Jesu' vandring på søen fra Matt. 14, 22-32.

Optagelsen er fra gudstjenesten søndag på Seniorcamping 2, der blev afviklet fra lørdag den 5. til fredag den 11. august 2023 på Mørkholt Strand Camping. 

Kurt Hjemdal underviser om Guds ansigt i evigheden ud fra ugens tema "Duften af Gud" og bibelteksten i Åb. 22 v. 4.

Optagelsen er fra torsdag formiddag på Bibelcamping for alle, der i 2023 blev afviklet fra 15. til 21. juli på Mørkholt Strand Camping. 

Kurt Hjemdal underviser ud fra emnet "Duften af Gud - fars ansigt" og bruger bibelteksten fra Esajas 9, 5.

Optagelsen er fra torsdag formiddag på Bibelcamping for alle, der i 2023 blev afviklet fra 15. til 21. juli på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "Duften af Gud".

Den pensionerede teolog Kurt Hjemdal underviser ud fra 4. Mos. 6, 22-27. Emnet er Duften af Gud - Velsignelsen.

Optagelsen er fra onsdag formiddag på Bibelcamping for alle, der i 2023 blev afviklet fra 15. til 21. juli på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "Duften af Gud".

Ejgil Nielsen underviser ved den anden bibeltime ud fra Salme 32 v. 8. Emnet er igen Guds ansigt.

Optagelsen er fra tirsdag formiddag på Bibelcamping for alle, der i 2023 blev afviklet fra 15. til 21. juli på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "Duften af Gud".

Den dansk/norske forkynder Ejgil Nielsen underviser ud fra 1. Mos. 32 v. 31. Emnet for bibeltimen er "Guds ansigt".

Optagelsen er fra mandag formiddag på Bibelcamping for alle, der i 2023 blev afviklet fra 15. til 21. juli på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "Duften af Gud".

Danny Housholder underviser ud fra ugens tema Helligånden med undertitlen Håb.

Optagelsen er fra onsdag den 5. juli på FC Mørkholt, der er IM's familiecamping, som blev afviklet på Mørkholt Strand Camping i uge 27, 2023. 

Danny Housholder taler ved aftenmødet på FC Mørkholt. Han har valgt emnet Ord for sin tale.

Optagelsen er fra tirsdag den 4. juli. FC Mørkholt er IM's familiecamping, som blev afviklet på Mørkholt Strand Camping i uge 27, 2023.

Danny Housholder underviser ud fra ugens tema Helligånden med undertitlen Advokaten.

Optagelsen er fra tirsdag den 4. juli på FC Mørkholt, der er IM's familiecamping, som blev afviklet på Mørkholt Strand Camping i uge 27, 2023. 

Danny Housholder taler ved aftenmødet på FC Mørkholt, hvor temaet for ugen er Helligånden.

Optagelsen er fra mandag den 3. juli. FC Mørkholt er IM's familiecamping, som blev afviklet på Mørkholt Strand Camping i uge 27, 2023.

Den amerikanske præst Danny Housholder holder bibeltime og underviser ud fra emnet Hvem er Helligånden?

Optagelsen er fra mandag den 3. juli på FC Mørkholt, der er IM's familiecamping, som blev afviklet på Mørkholt Strand Camping i uge 27, 2023. 

Bibeltime ved pensioneret missionær Egild Kildeholm Jensen. Han underviser ud fra emnet "Jesus - kongen kommer" og tager udgangspunkt i Matt. 21, 1-11.

Optagelsen er fra fredag formiddag på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Aftenmøde ved pensioneret missionær Egild Kildeholm Jensen. Han taler ud fra emnet "Jesus elsker mig - også når ulykken rammer".

Optagelsen er fra torsdag aften på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping. 

Bibeltime ved pensioneret missionær Egild Kildeholm Jensen. Han underviser ud fra emnet "Jesus - tjener som der giver" og tager udgangspunkt i Luk. 12, 35-40.

Optagelsen er fra torsdag formiddag på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.

Aftenmøde ved pensioneret missionær Egild Kildeholm Jensen. Han taler ud fra emnet "Jesus elsker mig, også selvom jeg aldrig bliver bedre".

Optagelsen er fra onsdag aften på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping. 
 

Bibeltime ved pensioneret missionær Egild Kildeholm Jensen. Han underviser ud fra emnet "Jesus - hyrden der leder" og tager udgangspunkt i Salme 23.

Optagelsen er fra onsdag formiddag på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.
 

Aftenmøde ved Henrik Nymann Eriksen, der er rektor på Dansk Bibel-Institut i København. Han taler ud fra emnet "Kærlighed" som en del af treklangen tro, håb og kærlighed.

Optagelsen er fra tirsdag aften på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping. 

Bibeltime ved Henrik Nymann Eriksen, der er rektor på Dansk Bibel-Institut i København. Han underviser ud fra emnet "Håb", som en del af treklangen tro, håb og kærlighed.

Optagelsen er fra tirsdag formiddag på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.
 

Aftenmøde ved Henrik Nymann Eriksen, der er rektor på Dansk Bibel-Institut i København. Han taler ud fra emnet "Tro" som en del af treklangen tro, håb og kærlighed.

Optagelsen er fra mandag aften på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping. 
 

Bibeltime ved Henrik Nymann Eriksen, der er rektor på Dansk Bibel-Institut i København. Han underviser ud fra emnet "En stærk treklang", der dækker over tro, håb og kærlighed.

Optagelsen er fra mandag formiddag på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.
 

Undervisningskonsulent og teolog Sprint Aagaard Korsholm taler over emnet "Undskyld Gud, jeg duer ikke".

Talen er fra aftenmødet søndag den 18. juni på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping. 
 

Undervisningskonsulent og teolog Sprint Aagaard Korsholm prædiker over emnet "Undskyld mig Gud, jeg skal..." ud fra bibelteksten i Luk. 14, 16-24.

Prædiken er fra gudstjenesten søndag den 18. juni på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.
 

Undervisningskonsulent og teolog Sprint Aagaard Korsholm har fået temaet "Undskyld Gud - det var forkert".

Han forkynder ved det første aftenmøde på Seniorcamping 1, der blev afviklet fra lørdag den 17. juni til fredag den 23. juni 2023 på Mørkholt Strand Camping.
 

Pensioneret præst og teolog Ingolf Henoch Pedersen, Randers, holder oplæg over emnet "Gæld jer altid i Herren" med udgangspunkt i Filipperbrevet 4 v 2-23. Optagelsen er fra bibeltimen fredag.

Generalsekretær i Indre Mission, Jens Medom Madsen, Fredericia, holder oplæg over emnet "Dåben - dåb og kirke". Optagelsen er fra aftenmødet torsdag.

Pensioneret præst og teolog Ingolf Henock Pedersen, Randers, holder oplæg over emnet "Jeg jager mod målet" med udgangspunkt i Filipperbrevet kap. 3 v 12 - kap. 4 v 1. Optagelsen er fra bibeltimen torsdag.

Pensioneret præst og teolog Ingolf Henoch Pedersen, Randers, holder oplæg over emnet "Jeg regner alt det for tab" med udgangspunkt i Filipperbrevet kap. 3 v 1-11. Optagelsen er fra bibeltimen onsdag.

Sognepærst Sune Skarsholm holder oplæg over emnet "Gudstrofasthed, godhed og nåde" med udgangspunkt i Salme 103. Optagelsen er fra aftenmødet tirsdag.

Pensioneret præst og teolog Ingolf Henoch Pedersen, Randers, holder oplæg over emnet "Glæd jer sammen med mig" med udgangspunkt i Filipperbrevet kap. 1 v 27-30 og kap. 2. Optagelsen er fra bibeltimen tirsdag.

Tidligere generalsekretær i BDM, Jens Peter Rejkjær, Hillerød, holder oplæg over emnet "Besøg af Jesus" med udgangspunkt i Johannes' Åbenbaring kap. 3 v 14-22. Optagelsen er fra aftenmødet mandag.

Pensioneret præst og teolog Ingolf Henoch Pedersen, Randers, holder oplæg over emnet "For mig er livet Kristus" med udgangspunkt i Filipperbrevet kap. 1 v 1-26. Optagensen er fra bibeltimen mandag.

Pensioneret missionær Villy Sørensen, Hammel, holder oplæg over emnet "Åndens frugt" med udgangspunkt i Galaterbrevet kap. 5 og 6 + Kolossenserbrevet kap. 3 v 12 Optagelsen er fra aftenmødet om søndagen.

Bibeltime ved fritidsforkynder Jørgen Hedager Nielsen. Emnet er ”Se jeg gør alting nyt” ud fra Åbenbaring 21, 1-6. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping, hvor ugens tema var Ind i lyset.

Bibelundervisning ved fritidsforkynder Jørgen Hedager Nielsen. Emnet er ”Til det håb er vi frelst” ud fra Romerbrevet 8,18-25. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping, hvor ugens tema var Ind i lyset.

Bibeltime ved sognepræst Thomas Nedergaard. Emnet er ”Jesus alene” ud fra Matt. 17,1-19. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping, hvor ugens tema var Ind i lyset.

Bibeltime ved sognepræst Thomas Nedergaard. Emnet er ”Kristusprofetier” ud fra Zakarias 11-14. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping, hvor ugens tema var Ind i lyset.

Bibeltime ved valgmenighedspræst Jakob Rahbek. Emnet er ”Guds vej – Moses” ud fra 2. Mos. 1-13. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping, hvor ugens tema var Ind i lyset.

Bibeltime ved valgmenighedspræst Jakob Rahbek. Emnet er ”Guds vej – Josef” ud fra 1. Mos. 37-50. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping, hvor ugens tema var Ind i lyset.

Tale/vidnesbyrd ved Helen Berhane, der er født og opvokset i Eritrea. Her har hun været fælgslet og tortureret, fordi hun sang om Jesus. I dag er Danmark hendes hjemland, og hun tager rundt og fortæller hendes vidnesbyrd om at være holdt fanget i en container.

Hun har fået emnet er "Gud er fjern...?". Optagelsen er fra talen fredag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Bibeltime ved ungdomskonsulent Nikolai Meyer Møller. Emnet er "Gud er fjern...?". Optagelsen er fra bibeltimen fredag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Tale ved ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg. Emnet er "'gud er konge...?". Optagelsen er fra talen torsdag aften på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Bibeltime ved stud. theol. Søren Bøndergaard. Emnet er "Gud er konge...?". Optagelsen er fra bibeltimen torsdag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Tale ved forkynder Kristina Eskildsen. Emnet er "Gud er inkluderende...?". Optagelsen er fra talen onsdag aften på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Bibeltime ved fritidsforkynder Simon Højris Mejdahl. Emnet er "Gud er inkluderende...?". Optagelsen er fra bibeltimen onsdag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Bibeltime ved undervisningskonsulent Sprint Korsholm. Emnet er "Gud er ufattelig...?". Optagelsen er fra bibeltimen tirsdag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Tale ved tidligere ungdomskonsulent Nanna Forum Lollike. Emnet er "Gud er vred...?". Optagelsen er fra talen mandag aften på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Anders Bjerregaard og Peter Bastrup Madsen fra podcasten Bibelsnak har fået emnet er "Gud er vred...?". Optagelsen er fra bibeltimen mandag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Tale ved ungdomskonsulent Nikolai Meyer Møller. Emnet er "Gud er kærlig...?". Optagelsen er fra talen søndag aften på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Prædiken ved sognepræst Michael Høj. Emnet er "Gud er kærlig...?". Optagelsen er fra gudstjenesten søndag formiddag på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Tale ved ungdomskonsulent Bjarke Brondbjerg. Emnet er "Gud er...?". Optagelsen er fra talen lørdag aften på UngCamp 22, hvor temaet var ”Gud er...?”.

Forkynder Brian Madsen underviser ud fra emnet "Jesus - Kongen" ved bibeltimen torsdag formiddag på FC Mørkholt. Han tager udgangspunkt i Hebræerbrevet.

Sognepræst Kristoffer Simonsen underviser over emnet "Jesus det levende vand og den gode hyrde" ved bibeltimen fredag formiddag på FC Mørkholt 2022.

Forkynder Brian Madsen underviser ud fra emnet "Jesus - Ypperstepræsten" ved bibeltimen onsdag på FC Mørkholt. Han tager udgangspunkt i Hebræerbrevet.

Undervisningskonsulent Sprint Korsholm taler over emnet "Med Jesus i hans familie - og min egen" tirsdag aften på FC Mørkholt 2022.

Sognepræst Jakob Olesen underviser ud fra emnet "Lammet og Frelseren" ved bibeltimen tirsdag formiddag på FC Mørkholt 2022.

Sognepræst Jakob Olesen er hoppet i præstekjolen og holder gudstjeneste mandag aften på FC Mørkholt 2022. Han tager udgangspunkt i bibelteksten fra Joh. 17 v. 9-26 og kommer bla. ind på, hvordan Gud kender og elsker os.

Sognepræst Jakob Olesen underviser ud fra emnet "Jesus er alfa og omega" ved bibeltimen mandag formiddag på FC Mørkholt 2022.

Præst og undervisningskonsulent Sprint Korsholm prædiker ved gudstjenesten søndag på FC Mørkholt 2022. Søndagens tekst handler om den fortabte søn og giver Sprint en naturlig anledning til at tale om familieliv og Gud som far.

Sognepræst Jan Holm Mortensen holder oplæg over emnet "Luther-rosen - Kristus alene, Skriften alene, nåden alene, troen alene". Optagelsen er fra bibeltimen om fredagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pensioneret missionær Søren Grysbæk holder oplæg over emnet "Paulus' omvendelse og kald". Optagelsen er fra bibeltimen om torsdagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pensioneret missionær Søren Grysbæk holder oplæg over emnet "Der er et håb" med udgangspunkt i Matthæus kap. 22 v 1-14. Optagelsen er fra aftenmødet om onsdagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pensioneret missionær Søren Grysbæk holder oplæg over emnet "Profeten Jonas - og os". Optagelsen er fra bibeltimen om onsdagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pastor emeritus Kurt Hjemdal holder oplæg over emnet "Du har Himmeladresse" med udgangspunkt i Efeserbrevet kap. 2 v 8-10. Optagelsen er fra aftenmødet om tirsdagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pastor emeritus Kurt Hjemdal holder oplæg over emnet "Hvem kan da bestå?" med udgangspunkt i Johannes Åbenbaring kap. 7. Optagelsen er fra bibeltimen om tirsdagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pastor emeritus Kurt Hjemdal holder oplæg over emnet "Du har Himmeladresse" med udgangspunkt i Efeserbrevet kap. 2 v 6-7. Optagelsen er fra aftenmødet om mandagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pastor emeritus Kurt Hjemdal holder oplæg over emnet "Den store trængsel" med udgangspunkt i Johannes Åbenbaring kap. 13 v 1-7. Optagelsen er fra bibeltimen om mandagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pastor emeritus Kurt Hjemdal holder oplæg over emnet "Elsket af Gud" med udgangspunkt i Efeserbrevet kap. 2 v 1-5. Optagelsen er fra aftenmødet om søndagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Pastor emeritus Kurt Hjemdal holder oplæg over emnet "Jesus kommer" med udgangspunkt i Johannes Åbenbaring kaå. 1. Optagelsen er fra bibeltimen om søndagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Sognepræst Gert Nicolajsen holder oplæg over emnet "Troens glæde - Guds fred" med udgangspunkt i Filipperbrevet kap. 4 v 4-7. Optagelsen er fra aftenmødet om lørdagen på Seniorcamping 1 2022, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping.

Bibeltime ved pens. sognepræst Holger Haldrup ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Taler der forandrede verden", hvor vi dykker ned i ApG kap. 2 (til jøder), ApG kap. 17 (til hedninger) og ApG kap. 26 (forsvarstaler). 

Tale ved pens. missionær Villy Sørensen ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Ingen kan tjene to Herrer" ud fra Matt. kap. 6, 24-34. 

Bibeltime ved pens. sognepræst Holger Haldrup ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Efesos - når evangeliet slår igennem" ud fra ApG kap. 19 og 20.

Pens. forlagsdirektør Holger Skovenborg taler ud fra ApG kap. 11 v. 19. Han kommer ind på når noget går viralt, og hvordan budskabet om tro på Jesus, gerne skal gå viralt. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping.

Bibeltime ved pens. sognepræst Holger Haldrup ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. I bibeltimen kommer han ind på en teologisk afklaring om hedningemission, Cornelius og apostelmødet og når konflikter opstår ud fra ApG kap. 11 og 15.

Bibeltime ved pens. sognepræst Holger Haldrup ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Gud kalder en ny medarbejder" og handler om Paulus’ omvendelse i lyset af Moses’ kaldelse ud fra ApG kap. 9.

Tale ved pens. rejsesekretær Arne Olesen ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Her kommer han ind på emner som: Glæd jer altid i Herren – Herren er nær – på banen eller tilskuer og lever du nær ved Jesus?

Tale ved konsulent for kreativ forkyndelse Helle Noer ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Forankres – slå rod i Guds kærlighed".

Bibeltime ved pens. sognepræst Holger Haldrup ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Pinse for jøder, samaritanere og hedninger" ud fra ApG kap. 2, 8 og 10.

Tale ved pens. missionær Arne Nørgaard ifbm. Seniorcamping 2 på Mørkholt Strand Camping. Emnet er "Kendt og frikendt af Jesus".

Bibeltime ved teolog Ole Andersen. Han underviser ud fra emnet "Profetien om Israels frelse og vores" med udgangspunkt i Zakarias' bog kap. 12. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 23. juli 2021.

Teolog Ole Andersen underviser ud fra emnet "Saul - disciplen og den dag, der forandrede hans liv" med udgangspunkt i Ap.G. kap. 9. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 22. juli 2021.

Bibeltime ved teolog Ole Andersen. Han underviser ud fra emnet "Profetierne om Israel - hvor langt er vi i dag?" med udgangspunkt i 5. Mosebog kap. 30. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 22. juli 2021.

Teolog Ole Andersen underviser ud fra emnet "Zakarias - præsten med det fantastiske job og store budskab" med udgangspunkt i Lukas kap. 1. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 21. juli 2021.

Bibeltime ved teolog Ole Andersen. Han underviser ud fra emnet "Guds helt store plan - for Israel og os" med udgangspunkt i 1. Mosebog kap. 12. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 21. juli 2021.

Bibeltime ved Karlo Bondbjerg fra Herning. Han underviser ud fra emnet "Gud og kærlighed" med udgangspunkt i Lukasevangeliet kap. 6. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 20. juli 2021.

Bibeltime ved forkynder Karlo Bondbjerg fra Herning. Han underviser ud fra emnet "Lykken er at have fred med Gud" med udgangspunkt i Lukasevangeliet kap. 5 og 7. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping den 19. juli 2021.

Tale ved Helene og Dennis Damgaard Plougmann. Emnet er "Point of view - What's the point?". Optagelsen er fra talen fredag aften på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved pensioneret missionær Søren Grysbæk. Emnet er "Point of view - What's the point?". Optagelsen er fra talen fredag formiddag på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved Troels Moesgaard. Emnet er "Point of view - Håbet". Optagelsen er fra talen torsdag aften på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved teolog Søren Rønn. Emnet er "Point of view - Håbet". Optagelsen er fra talen torsdag formiddag på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved fritidsforkynder Brian Thisgaard Olesen. Emnet er "Point of view - Nåden". Optagelsen er fra talen onsdag aften på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved stud. theol. Peter Højlund. Emnet er "Point of view - Nåden". Optagelsen er fra talen onsdag formiddag på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Table talk ved Søren Jacobsen, Brian Madsen, Margit Simonsen og Emma Kirk Pedersen. Emnet er "Point of view - hvad er en rigtig kristen?". Optagelsen er fra tirsdag aften på UngCamp 19, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved Milka Kofoed-Jespersen. Emnet er "Point of view - Fællesskabet". Optagelsen er fra talen tirsdag formiddag på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved Theresa Damgaard. Emnet er "Point of view - Sandheden". Optagelsen er fra talen mandag aften på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved Filip Bangura Fyhn. Emnet er "Point of view - Sandheden". Optagelsen er fra talen mandag formiddag på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Prædiken ved Daniel Præstholm. Emnet er "Point of view - Kærligheden". Optagelsen er fra gudstjenesten søndag aften på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Prædiken ved Daniel Præstholm. Emnet er "Point of view - Kærligheden". Optagelsen er fra gudstjenesten søndag formiddag på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Tale ved Nikolai Meyer Møller og Søren Grysbæk. Emnet er "Point of view - Troen". Optagelsen er fra talen lørdag aften på UngCamp 21, hvor temaet var ”Point of view”.

Johan Schmidt Larsen taler ud fra emnet "Vær ej bekymret - se til himlens fugle" og tager udgangspunkt i bibelteksten fra Matt. 6, 24-34. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Bibeltime ved Peter Nord Hansen ud fra emnet "Du Herre Krist - Du er min frelser". Han tager udgangspunkt i bibelteksten fra Galaterne 1 (Det kristne frihedsbrev). Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Bibeltime ved Børge Haahr Andersen ud fra emnet "Apostolsk formaninger til ældre i menigheden". Han tager udgangspunkt i bibelteksten fra Tim. 5, 1-20. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Børge Haahr Andersen taler ud fra emnet "Lad det gå i arv og eje til vores børn". Han tager udgangspunkt i 2. Tim. 2, 2. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Bibeltime ved Børge Haahr Andersen ud fra emnet "Guds omsorg i alderdommen". Han tager udgangspunkt i Salme 71. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Foredrag ved Børge Haahr Andersen. Med titlen "En fattig egn med en rig åndelig arv" fortæller Børge om sin hjemegns præg af vækkelserne i 1800-tallet og Skjern-vækkelsen i 1960’erne. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Bibeltime ved Børge Haahr Andersen ud fra emnet "Alderdommens forbandelse i syndefaldets verden". Han tager udgangspunkt i bibelteksten fra Prædikerens Bog kap. 12, 1-8. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Anders Medom Mølleskov taler ud fra emnet "Peters erfaringer". Han tager udgangspunkt i bibelteksten fra 1. Peters Brev kap. 5, 6-11. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Poul Erik Hansen taler ud fra emnet "Jesus, troens banebryder og fuldender". Han tager udgangspunkt i bibelteksten fra Hebræerbrevet kap. 12, 1-3. Optagelsen er fra Seniorcamping 1, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping i sommeren 2021.

Tale ved Nikolai Meyer Møller og Peter Møller over emnet "Er Gud bæredygtig?". Optagelsen er fra aftenmødet fredag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Anders Bjerregaard over emnet "Er Gud bæredygtig?". Optagelsen er fra morgenmadsmødet fredag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Lars Kristensen over emnet "Er det kristne fællesskab bæredygtigt?". Optagelsen er fra aftenmødet torsdag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Anders Bjerregaard over emnet "Er det kristne fællesskab bæredygtigt?". Optagelsen er fra morgenmadsmødet torsdag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved David Kristoffersen over emnet "Er livet bæredygtigt?". Optagelsen er fra aftenmødet onsdag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

OBS: I denne podcast er der klippet nogle sange ud af forkyndelsen. Ønsker du at se forkyndelsen med sange, kan du gøre det på YouTube

Tale ved Nanna Forum Dideriksen over "Er livet bæredygtigt?". Optagelsen er fra morgenmadsmødet onsdag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Andreas Bøge over "Er verden bæredygtig?". Optagelsen er fra morgenmadsmødet tirsdag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Miriam Randi Larsen over "Er dit billede af Gud bæredygtigt?". Optagelsen er fra aftenmødet mandag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Andreas Bøge over "Er dit billede af Gud bæredygtigt?". Optagelsen er fra morgenmadsmødet mandag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Prædiken ved Daniel Præstholm over "Er jeg bæredygtig?". Optagelsen er fra Gudstjenesten søndag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Nanna Forum Dideriksen over "Er jeg bæredygtig?". Optagelsen er fra morgenmadsmødet søndag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Tale ved Nikolai Meyer Møller og Peter Møller. Emnet over "Er Gud bæredygtig?". Optagelsen er fra åbningsmødet lørdag aften på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Paneldebat på UngCamp Live. Optagelsen er fra aftenmødet tirsdag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Seminaret "Skyd teologerne" ved Andreas Bøge  og Thomas Nedergaard. Optagelsen er fra seminaret mandag aften på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Seminaret "Sex, lyst og kommunikation" ved Amanda Lagoni. Optagelsen er fra tirsdag aften og målrettet unge familier, der følger UngCamp Live 2020.

Seminaret "Hvorfor skal Gud have mine penge?" ved Nanna Forum Dideriksen. Optagelsen er fra tirsdag eftermiddag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Seminaret "Kristus i GT" ved Kasper Bergholt. Optagelsen er fra seminaret torsdag eftermiddag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Seminaret "Vrede" ved Steen Plamqvist. Optagelsen er fra seminaret mandag aften og målrettet unge familier, der følger UngCamp Live 2020.

Seminaret "Missionsarbejde" ved Roar Steffensen. Optagelsen er fra onsdag eftermiddag på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Seminaret "Mission på en ny måde" ved Joel Zakarias Dam. Optagelsen er fra seminaret onsdag aften på UngCamp Live 2020, hvor temaet var ”Er Gud bæredygtig?”.

Seminaret "Hvordan møder vi vores børn med kærlighed?" ved Steen Møller Laursen. Optagelsen er fra onsdag aften og målrettet unge familier, der følger UngCamp Live 2020.

Hvordan kan vi gennem relationer og samtale møde muslimer i vores nær område med Guds kærlighed. Sebastian Olesen bor i Vollsmose og har mange års erfaring med netop denne form for evangeliserende arbejde.

Optagelsen er produceret ifbm. familiecamping 2020, der blev aflyst pga. coronavirussen.

Seminar ved Henrik Engelbrekt Refshauge, der er generalsekretær i Mission Afrika. Hvordan møder Gud os i bibelteksterne, og hvilken betydning har vores kultur i forhold til det? Få inspiration til din bibellæsning i mødet med andre kulturer.

Optagelsen er produceret ifbm. familiecamping 2020, der blev aflyst pga. coronavirussen.

Bibeltime ved Lasse Holmgaard Iversen. Temaet er "Udmattet tro".

Evangeliet er et fantastisk budskab! Men for nogle af os mister det sin glans og glød med tiden. Er det fordi at evangeliet ikke er stærkt nok? Eller er jeg ikke god nok til at holde det i live? Bibeltimen tager udgangspunkt i Gal. 4, 1-20.

Optagelsen er produceret ifbm. familiecamping 2020, der blev aflyst pga. coronavirussen.

Bibeltime ved Lasse Holmgaard Iversen, der er landsleder i BibellæserRingen. Emnet er "Når Jesus og jeg ikke er på bølgelængde". Selv Jesu disciple havde svært ved at forstå, hvem Jesus var. Hvorfor var det så svært for dem – og for mig i dag? Bibeltimen tager udgangspunkt i Mark. 8,14-2.

Bibeltime ved Lasse Holmgaard Iversen, der er landsleder i BibellæserRingen. Emnet er "Vikarguder". Vi har svært ved at undvære det guddommelige i vores liv. Alligevel bliver vi ved med at finde vikarer for Gud, når vi har fundet ham. Bibeltimen tager udgangspunkt i 2. Mos 32. 

Tale ved forkynder Brian Madsen. Emnet er "På vej hjem". Optagelsen er fra fredag aften på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Bibeltime ved sognepræst Niels Jørn Fogh. Emnet er "På rejse med Abraham - på prøvelsernes vej" ud fra 1. Mos. 22, 1-19. Optagelsen er fra fredag formiddag på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Tale ved sognepræst Niels Jørn Fogh. Emnet er "Fra gråd til glæde" ud fra Joh. 20, 11-18. Optagelsen er fra torsdag aften på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Bibeltime ved sognepræst Niels Jørn Fogh. Emnet er "På rejse med Abraham - på tvivlen og troens vej" ud fra 1. Mos. 15, 1-21. Optagelsen er fra torsdag formiddag på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Tale ved sognepræst Niels Jørn Fogh. Emnet er "På bjerget med Jesus" ud fra Matt. 17, 1-9. Optagelsen er fra onsdag aften på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Bibeltime ved sognepræst Niels Jørn Fogh. Emnet er "På rejse med Abraham - ved vejens begyndelse" ud fra 1. Mos. 12, 1-20. Optagelsen er fra onsdag formiddag på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Bibeltime ved teolog Bodil Skjøtt. Emnet er "På vandring langs søen i selskab med den opstandne" ud fra Luk. 24. Optagelsen er fra tirsdag formiddag på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Tale ved pens. missionær Søren Grysbæk ud fra 2. Tim. 4. Optagelsen er fra mandag aften på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Bibeltime ved teolog Bodil Skjøtt. Emnet er "På vandring langs søen i lyset af opstandelsen" ud fra Joh. 21. Optagelsen er fra mandag formiddag Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var "På vej".

Tale ved sognepræst Gert Nicolajsen. Emnet er "På vej". Optagelsen er fra lørdag aften på Bibelcamping for alle 2019, der blev afholdt på Mørkholt Strand Camping. Temaet for ugen var også "På vej".

Tale ved Michael Nygaard. Emnet er "Hjertestart". Optagelsen er fra talen fredag aften på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Richard Webb. Emnet er "Hjertestart". Optagelsen er fra bibeltimen fredag formiddag på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”. OBS talen er på engelsk.

Tale ved Peter Højlund. Emnet er "Det givende hjerte". Optagelsen er fra talen torsdag aften på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Richard Webb. Emnet er "Det givende hjerte". Optagelsen er fra bibeltimen torsdag formiddag på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

OBS talen er på engelsk.

Tale ved Andreas Bøge. Emnet er "Det bankende hjerte". Optagelsen er fra talen onsdag aften på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Andreas Bøge og Line Reckweg. Emnet er "Det bankende hjerte". Optagelsen er fra bibeltimen onsdag formiddag på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Kasper Bergholt. Emnet er "Det fuldkomne hjerte". Optagelsen er fra bibeltimen tirsdag formiddag på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Tonny Dall Sørensen. Emnet er "Det hårde hjertes manual". Optagelsen er fra bibeltimen mandag formiddag på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Tonny Dall Sørensen. Emnet er "Det brudte hjerte". Optagelsen er fra bibeltimen søndag formiddag på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Tale ved Nikolai Meyer Olesen. Emnet er "Hjertestart". Optagelsen er fra talen lørdag aften på UngCamp 19, hvor temaet var ”Hjertestarter”.

Bibeltime ved stud. teol. Søren Aalbæk Rønn. Emnet er "En hallelujasalme" ud fra Salme 146. Optagelsen er fra Familiecamping 2019 på Mørkholt Strand Camping, hvor emnet for ugen var "Guds farverige skaberværk".

Bibeltime ved stud. teol. Søren Aalbæk Rønn. Emnet er "En klagesalme" ud fra Salme 22. Optagelsen er fra Familiecamping 2019 på Mørkholt Strand Camping, hvor emnet for ugen var "Guds farverige skaberværk". (de første 12 minutter af optagelsen mangler desværre)

Bibeltime ved stud. teol. Søren Aalbæk Rønn. Emnet er "En takkesalme" ud fra Salme 32. Optagelsen er fra Familiecamping 2019 på Mørkholt Strand Camping, hvor emnet for ugen var "Guds farverige skaberværk".

Bibeltime ved lærer Simon Hauge Lindbjerg. Emnet er "Stands og forstå at Gud er Gud" ud fra Salme 46. Optagelsen er fra Familiecamping 2019 på Mørkholt Strand Camping, hvor emnet for ugen var "Guds farverige skaberværk".

Bibeltime ved lærer Simon Hauge Lindbjerg. Emnet er "Et lykkeligt liv" ud fra Salme 1. Optagelsen er fra Familiecamping 2019 på Mørkholt Strand Camping, hvor emnet for ugen var "Guds farverige skaberværk".

Tale ved pensioneret sognepræst Frede Møller. Emnet er "Jonatan, Guds gave" ud fra 1. Sam. 18, 1-4. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping.

Bibeltime af pensioneret sognepræst Frede Møller. Emnet er "Fra fårefold til kongetrone" om kong David i 1. Sam. 16, 1-13. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping.

Bibeltime af pensioneret sognepræst Frede Møller. Emnet er "En kongelig tragedie" ud fra beretningen om Israels første konge Saul i 1. Sam. 9, 1-12. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping. 

Bibeltime ved pensioneret sognepræst Esper Thidemann, Aarhus ud fra Jakobs Brev. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping. 

Tale ved gårdejer Jørgen Sand, Hammerum. Emnet er "Læren og livet". Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping.

Bibeltime ved pensioneret sognepræst Esper Thidemann, Aarhus med udgangspunkt i Jakobs Brev. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping. 

Tale ved pædagog Anders Enevoldsen, Nørrebro. Emnet er "Udvandring" med udgangspunkt i vandringen til Emmaus fra Luk. 24, 13-35. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2018 på Mørkholt Strand Camping. 

Tale ved Frank Boel Fyhn. Emnet er "Hvor blev spanden af" på baggrund af bibelteksten om kvinden ved brønden (Joh. 4). Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Bibeltime ved Jørgen Hedager Nielsen. Emnet er "Han gør alting nyt - om den nye jord". Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Bibeltime ved Jørgen Hedager Nielsen, Børkop. Han gør alting nyt - om Jesu genkomst. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Tale ved evangelist og teolog Robert Svendsen, Aarhus. Emnet er "Se, jeg har gjort alting nyt!". Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Bibeltime ved Jørgen Hedager Nielsen. Emnet er "Han gør alting nyt - om de sidste tider" ud fra Matt. 24. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Tale ved forkynder Brian Madsen. Emnet er "Et livsforandrende møde" på baggrund af beretningen om Zakæus. Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Bibeltime ved missionær Egild Kildeholm Jensen. Emnet er "Våg!" ud fra Luk. 12, 35-40, og optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Bibeltime ved Egild Kildeholm Jensen. Emnet er "Hvad er bøn og hvorfor bede?" og optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Tale ved missionær Egild Kildeholm Jensen. Emnet er "Bønnens gåde", og Egild tager udgangspunkt i beretningen om Lazarus, som Jesus opvækker fra de døde (Joh. 11). Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Tale ved præst Jakob Lund Olesen. Emnet er "Se, hvilken Gud" og optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Tale ved præst Jakob Lund Olesen ifbm. gudstjenesten på Bibelcamping for alle 2018 på Mørkholt Strand Camping. Jakob taler over bibelteksten til 8. søndag efter trinitatis, som er fra Matt. 7, 22-24.

Tale ved missionær Andreas Fibiger. Temaet er "Jesus gør alting nyt". Optagelsen er fra Bibelcamping for alle på Mørkholt Strand Camping i juli 2018.

Forkyndelsen fra fredag aften på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltimen fredag på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltimen torsdag på UngCamp Mørkholt 2018

Forkyndelsen fra onsdag aften på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltimen onsdag på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltimen tirsdag på UngCamp Mørkholt 2018

Forkyndelsen fra mandag aften på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltimen mandag på UngCamp Mørkholt 2018

Gudstjenesten på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltimen søndag på UngCamp Mørkholt 2018

Forkyndelsen fra lørdag aften på UngCamp Mørkholt 2018

Bibeltime ved missionær Brian Madsen. Emnet er "Kongens efterfølger - opdragelse og frimodighed". Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Tale ved generalsekretær Jens Medom Madsen. Optagelsen er far Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Bibeltime ved missionær Brian Madsen. Emnet er "Ypperstepræstens tjeneste - hvilken forskel gør han?". Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Tale ved missionær Brian Madsen. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Bibeltime ved missionær Brian Madsen. Emnet er "Ypperstepræstens profil - hvem er Melkisedek?". Optagelsen er fra Seniorcamping2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Foredrag ved akademiingeniør Karlo Brondbjerg. Emnet er "Videnskab og kristendom". Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping.

Bibeltime ved missionær Brian Madsen. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Tale ved pens. missionær Arne Nørgaard. Emnet er "Fri som fuglen". Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping. 

Bibeltime ved missionær Brian Madsen. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 2017 på Mørkholt Strand Camping.

Foredrag ved teolog og cand.it. Johannes Haahr. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 på Mørkholt Bibelcamping. 

Tale ved pens. missionær Bjarne Lindgren Christensen. Optagelsen er fra Seniorcamping 2 på Mørkholt Bibelcamping. 

Forkyndelsen fredag aften på UngCamp Mørkholt 2017

Bibeltimen fredag formiddag på UngCamp Mørkholt 2017

Forkyndelsen torsdag aften på UngCamp Mørkholt 2017

Bibeltimen torsdag formiddag på UngCamp Mørkholt 2017

Forkyndelsen onsdag aften på UngCamp Mørkholt 2017

Bibeltimen onsdag formiddag på UngCamp Mørkholt 2017

Forkyndelsen mandag aften på UngCamp Mørkholt 2017

Bibeltimen mandag formiddag på UngCamp Mørkholt 2017

Gudstjenesten søndag på UngCamp Mørkholt 2017

Forkyndelsen lørdag aften på UngCamp Mørkholt 2017

Forkyndelse fra aftenmødet fredag på Ung Camp, hvor Michael Nygaard taler over temaet: D-Dag

Forkyndelse fra bibeltimen fredag på Ung Camp, hvor Sprint taler over temaet: D-Dag

Forkyndelse fra aftenmødet torsdag på Ung Camp, hvor Michael Nygaard taler over temaet: Kampen

Forkyndelse fra bibeltimen torsdag på Ung Camp, hvor Sprint taler over temaet: Kampen

Forkyndelse fra aftenmødet onsdag på Ung Camp, hvor Robert Svendsen taler over temaet: Udrustning

Forkyndelse fra bibeltimen onsdag på Ung Camp, hvor Andreas Bøge taler over temaet: Udrustning

Forkyndelse fra bibeltimen tirsdag på Ung Camp, hvor Andreass Bøge taler over temaet: Træningslejr

Forkyndelse fra aftenmøder mandag på Ung Camp, hvor Robert Svendsen taler over temaet: Træningslejr

Forkyndelse fra bibeltimen mandag på Ung Camp, hvor Birger Juhl Nielsen taler over temaet: Træningslejr

Forkyndelse fra bibeltimen søndag på Ung Camp, hvor Birger Juhl Nielsen taler over temaet: Invasion. Der er desværre meget dårlig lyd i begyndelsen, men det bliver bedre efter 15 min.

Forkyndelse fra aftenmødet fredag aften, hvor Søren Rønn taler om emnet: Høsten i haven.

Forkyndelse fra bibeltimen fredag formiddag, hvor Frank Kristensen taler om emnet: Høsten i haven

Forkyndelse fra aftenmødet torsdag, hvor Søren Rønn taler om emnet: Det vokser og gror i haven.

Forkyndelse fra bibeltimen torsdag formiddag, hvor Frank Kristensen taler om emnet: Det vokser og gror i haven.

Forkyndelse fra aftenmødet tirsdag, hvor Michael Nygaard forkynder om emnet: Beskæringsdag i haven

Forkyndelse fra bibeltimen tirsdag formiddag, hvor Thomas Nedergaard taler om emnet: Beskæringer i haven.

Forkyndelse fra aftenmødet mandag, hvor Michael Nygaard taler om emnet: Guds projekter i haven

Forkyndelse fra bibeltimen mandag formiddag, hvor Brian Madsen taler om emnet: Guds projekter i haven.

Prædiken fra gudstjenesten søndag aften.

Forkyndelse fra bibeltimen søndag formiddag, hvor Brian Madsen taler om emnet: Vækstbetingelser i haven

Forkyndelse fra åbningsmødet lørdag aften, hvor Frederik Enevoldsen taler om emnet: Gang i haven