Andre gode medier om tro

Vi er ikke de eneste, der laver video og lyd om tro. På denne side har vi samlet links til andre medieudgivelser i Indre Mission og fra nogle af de organisationer, vi samarbejder med. Har du et tip til listen, er du velkommen til at kontakte os

netandagten.dk kan du lytte til Indre Missions Telefonandagt, som er en kort andagt på ca. 2 minutter. Hver dag får du en ny andagt, og hver uge er der en ny person, som holder andagten. 

Aarhus Bykirke er en valgmenighed midt i Aarhus. På deres podcast har de samlet prædikener, undervisning og oplæg fra gudstjenester og andre arrangementer. Aarhus Bykirke er tilknyttet Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk (ELN).

Frimenigheden Broen er en kirke i Vejle. På deres podcast kan du lytte til prædikerne fra gudstjenesterne i kirken. Frimenigheden Broen er tilknyttet Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk (ELN).

Lemvig Bykirke optager søndagens prædikener både som video og lyd. Du finder optagelserne på deres hjemmeside lemvigbykirke.dk. Lemvig Bykirke er tilknyttet Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk (ELN).

ELN har lavet en liste over kirker fra deres netværk, som optager og deler prædikener fra deres gudstjenester.

lysetoglivet.dk finder du flere tusinde lydfiler fra arrangementer, radioprogrammer og undervisning. Optagelserne stammer fra kirkelige foreninger og organisationer med evangelisk luthersk baggrund.

Luthersk Missions Højskole udgiver videoer med bibelundervisning og svar på trosspørgsmål.

TilLiv.dk er en ressourceside med blogindlæg, artikler, forkyndelse og undervisning i tekst, lyd og video. Siden bygger på et evangelisk luthersk grundlag og er ejet af Norea Mediemission.