Andre gode medier om tro

Vi er ikke de eneste, der laver video og lyd om tro. På denne side har vi samlet links til andre medieudgivelser i Indre Mission og fra nogle af de organisationer, vi samarbejder med. Har du et tip til listen, er du velkommen til at kontakte os

netandagten.dk eller i appen Ord til eftertanke kan du lytte til en kort andagt på ca. 2 minutter. Hver dag får du en ny andagt, og hver uge er der en ny person, som holder andagten. 

I Kaffeslabberas vender Palle Kure og Morten Nørgaard emner, der relaterer sig til liv og tro. De er begge engageret i kirkeligt arbejde både i arbejds- og fritidsliv.

Om sex, identitet og kristen tro. I denne podcast sætter folkene bag adamogeva.dk fokus på nogle af de mest sårbare og udfordrende spørgsmål, som unge kristne i dag kan møde.

Aarhus Bykirke er en valgmenighed midt i Aarhus. På deres podcast har de samlet prædikener, undervisning og oplæg fra gudstjenester og andre arrangementer. Aarhus Bykirke er tilknyttet Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk (ELN).

Frimenigheden Broen er en kirke i Vejle. På deres podcast kan du lytte til prædikerne fra gudstjenesterne i kirken. Frimenigheden Broen er tilknyttet Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk (ELN).

Lemvig Bykirke optager søndagens prædikener både som video og lyd. Du finder optagelserne på deres hjemmeside lemvigbykirke.dk. Lemvig Bykirke er tilknyttet Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk (ELN).

ELN har lavet en liste over kirker fra deres netværk, som optager og deler prædikener fra deres gudstjenester.

lysetoglivet.dk finder du flere tusinde lydfiler fra arrangementer, radioprogrammer og undervisning. Optagelserne stammer fra kirkelige foreninger og organisationer med evangelisk luthersk baggrund.

Luthersk Missions Højskole udgiver videoer med bibelundervisning og svar på trosspørgsmål.

TilLiv.dk er en ressourceside med blogindlæg, artikler, forkyndelse og undervisning i tekst, lyd og video. Siden bygger på et evangelisk luthersk grundlag og er ejet af Norea Mediemission.

Dansk Bibelinstitut (DBI) har lagt en række online og velproducerede prædikener op på deres YouTubekanal, til brug i fællesskaber. Samtidigt informerer de om deres arbejde på instituttet i København. 

Kom tæt på mediebrugerorganisationen KLF, Kirke & Medier. Lyt til interviews med centrale mediepersoner, få en fornemmelse af, hvad KLF er optaget af lige nu og anbefalinger til gode oplevelser for øjne og ører.

I denne podcast fra Kronjyllands Frimenighed får du alle hverdage et kort andagt med en bibeltekst og refleksion. Målet med podcasten er at flere må få læst i Bibelen og høre budskabet om Jesus.

Set nedefra er en podcast, hvor fem unge taler om deres tro på Jesus, nedefra. Troen, som de oplever den, Bibelen, som de læser den og Jesus, som de mærker ham. Ikke nødvendigvis altid korrekt. Dog altid ærligt og med ydmygheden til at blive korrigeret. Oppefra.