Soundtracket

Soundtracket

En samtalepodcast om, hvad der sker på den kristne musikscene i ind- og udland. Podcasten er pt på pause, men lyt endelig til tidligere afsnit.

Inspiration til musik med et kristent budskab

Musik fylder i vores hverdag. Vi møder det, når vi handler, ser film eller tænder for bilradioen. I podcasten giver vi vores bud på, hvilken slags musik du kan fylde din hverdag med og inspiration til, hvilke artister du kan lytte til. Vi udforsker hvad musik kan og inviterer gæster med i programmet til at gøre os klogere.

Gustav Friis og Morten Bergholt fra lovsangsbandet Nordlys er med. Afsnittet handler bla. om lovsangskultur, det at stå på en scene, Stormzy . Vi vender også ganske kort Peters Macbook situation. 

Vi er igen, taget på Café i Jelling. Stemningen er høj, lige indtil kaffen rammen MacBook'en. Fred være med det! 

Kanye elsker Jesus, Riley er udkommet med nyt julealbum! 

Tak fordi du lytter med!

Vi er taget på cafe i Jelling. Der er fyldt med instrumenter, god stemning, kaffe og cola så alt er godt.

Flame er kommet på kant med Kate Perry. Peter har haft travlt hen over sommeren b.la. på Hjallerup Bibelcamping, der inkluderede to koncerter. Konceptet ”Tag en sang med legen” er tilbage igen.

Skillet har udgivet nyt album, vi har haft koncert med Michael W. Smith.

Igen er afsnittet på engelsk, for vi har besøg af ”Carrollton” som er en amerikansk gruppe, som virkelig udstråler manpower på en scene. Steven og David, som medvirker, er nye medlemmer i bandet, men har kendte de andre i mange år. Hvad betyder musik for dem, og kan man starte i et band uden at kunne spille eller synge?


 

Dette afsnit er på engelsk – vi har efterhånden flere på engelsk end på dansk. Men det er simpelthen fordi vi får en snak med amerikanske ”The Afters.” Vi tager en snak om hvor de mødtes, hvordan deres musik bliver til, og vigtigheden i at lære sine børn om Jesus. Josh undre sig over om Allan er til stede.

Dette afsnit er på engelsk, men det er fordi, vi har fået mulighed for at snakke med den unge artist Riley, som kommer fra Nashville i USA. Vi snakker om hendes forholdsvis nyopstartede karriere som popmusiker, men også om en pige, der fra en tidlig alder begyndte og synge og som kom i kirken.

Vi er taget på Å-festival og tager en snak med David Kristoffersen. Hvem er han? Hvad brænder han for? Og hvordan ser han lovsangsscenen i Danmark. Der er udenoms støj, men det er fordi vi optager ”live” fra cafescenen omkring midnat lørdag, hvor der er godt gang i cafeen.

I dette afsnit bliver det til en snak om Casting Crowns, rapsmarker, en lydmand der bliver stresset, nogle stærke tekster og sidste afsnits gæst – Matt Baird. 

Dette afsnit er på engelsk, fordi vi hænger nemlig ud med den amerikanske musiker Matt Baird. Vi snakker om en ung skater der finder Jesus, en Volbeat tour, spoken og akustisk og om at være på tur i Danmark.

Så er vi igang, men med hvad? Hvad vil vi med denne podcast, og hvem er vi? Vi snakker også lidt om Michael W. Smith og bandet for King and Country. Og så drikker vi selvfølgelig kaffe!