Soundtracket

Soundtracket

Allan og Peter snakker om, hvad der sker på den kristne musikscene. Nogle gange inviterer de gæster til en snak om, hvad der rører sig indenfor deres område. Det hele pakkes ind i alvor og leg.

Inspiration til musik med et kristent budskab

Musik fylder i vores hverdag. Vi møder det, når vi handler, ser film eller tænder for bilradioen. I podcasten giver vi vores bud på, hvilken slags musik du kan fylde din hverdag med og inspiration til, hvilke artister du kan lytte til. Vi udforsker hvad musik kan og inviterer gæster med i programmet til at gøre os klogere.

I dette afsnit bliver det til en snak om Casting Crowns, rapsmarker, en lydmand der bliver stresset, nogle stærke tekster og sidste afsnits gæst – Matt Baird. 

Dette afsnit er på engelsk, fordi vi hænger nemlig ud med den amerikanske musiker Matt Baird. Vi snakker om en ung skater der finder Jesus, en Volbeat tour, spoken og akustisk og om at være på tur i Danmark.

Så er vi igang, men med hvad? Hvad vil vi med denne podcast, og hvem er vi? Vi snakker også lidt om Michael W. Smith og bandet for King and Country. Og så drikker vi selvfølgelig kaffe!