Tidligere videoer og podcast på imedia.dk

Selv om de ikke længere udgiver nye afsnit, kan der være meget godt at hente i vores tidligere videoer og podcast. Vi har derfor lavet en liste over det indhold, vi har haft på imedia.dk siden februar 2019.

VIDEO

Video

PEPtalks

Peter Højlund brænder for, at andre skal lære Gud bedre at kende. Fra 2016 til 2019 lavede han en række videoer med svar på spørgsmål om tro målrettet til teenagere. 

Udgivet af: Indre Missions Ungdom

Video

WorshipToday tutorials

Måske kender du mest WorshipToday for deres nye danske lovsange, men de har også lavet en række videoer med undervisning og inspiration til musikere. Se deres videoer med tips til guitar, keyboard og cajon.

Udgivet af: IM-musik

Video

Break-Online

Det er godt at være sammen, have det sjovt og dele ting, der virkelig betyder noget med hinanden. Break-Online er sjov og alvor for juniorer og teenagere, som vi kender det fra klubarbejdet.

Udgivet af: Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

PODCAST

Podcast

Troshistorier

David Ingemansen interviewede fra efteråret 2017 til sommeren 2020 mennesker med en spændende historie om tro. Gå på opdagelser i de mange personlige fortællinger om, hvordan Gud virker i menneskers liv.

Udgivet af: Indre Mission

Podcast

Spændingsfeltet

Fra efteråret 2017 til sommeren 2020 har David Ingemansen inviteret gæster i studiet til en snak om samfund og kultur ud fra et kristent verdensbillede. Gå på opdagelse i arkivet og lad dig udfordre.

Udgivet af: Indre Mission

Podcast

Lovsangsskolen

En podcast til dig, der er vild med lovsang. De tre værter tager temperaturen på lovsangskulturen og går dybt i dilemmaer om tro, følelser, fællesskab, ledelse og meget mere.

Udgivet af: IM-musik og Børkop Højskole

Øvrige udgivelser

Disse kanaler har tidligere haft en plads på imedia.dk, men er enten helt lukkede eller fortsat i et anden sammenhæng.

Den evangeliske lære
Pastor Jon Poulsen nørder fortsat med troslære og praksis i den kristne tro gennem samtaler og oplæg på YouTube kanalen Den evangeliske lære. Find kanalen her.

Andagten
Det hele begyndte med en Facebookside og efterfølgende flyttede de korte videorefleksioner også ind på imedia.dk. Begge dele lukkede ned i juni 2019. 

Soundtracket
En samtalepodcast med updates fra den kristne musikscene i ind- og udland. Det blev til ti afsnit, som udkom fra juni til december 2019.